Audi remont ja hooldus Tallinnas - Ariol Auto

Iga seade kulub aja jooksul ja vajab remonti. Mootori muude komponentide rikke vältimiseks on oluline probleem kiiresti tuvastada ja varajases staadiumis kõrvaldada.

Kui mõni teie Audi auto varuosadest on kulunud või kahjustatud, on meie autoteenindus valmis kõik probleemid kiiresti ja professionaalselt lahendama.

Audi autod

Audi asutati 1909. aastal. Selle asutaja läks ajalukku suure kvaliteetsete ja tipptasemel autode impeeriumi rajajana.
 
Kui teil on Audi auto, siis olete valinud mugavuse ja funktsionaalsuse kombinatsiooni. Kuid selleks, et teie sõiduk teid pikka aega ja usaldusväärselt teenindaks, on vaja jälgida selle kõigi komponentide töökorda ja teha õigeaegselt hooldust.

Peaksite meiega ühendust võtma järgmistel juhtudel:

Võtke ühendust meie Audi teeninduskeskusega, kui:

  1. On aeg sõiduki plaaniliseks hoolduseks. Soovitatav on see läbida igal aastal, et vältida võimalikke probleeme mehhanismides. Hoolduse käigus vahetavad spetsialistid rehve, täidavad klaasivedelikku, õli ja muid vajalikke töid.

  2. Plaanid oma auto maha müüa. Sel juhul on oluline hoolikalt kontrollida oma sõiduki kõigi süsteemide funktsionaalsust. Meie spetsialistid suudavad tuvastada ja parandada probleemid, mis aitab tõsta auto müügikulusid.

  3. Teie autosse on tekkinud kõrvalist müra, ragistamist, heitgaase, vähenenud veojõud ja muid rikke märke. Meie tehnikud viivad läbi arvutidiagnostika, tuvastavad süsteemis kõik vead ja parandavad need.

Audi teenused

Audi autoteenindus pakub teie auto hooldamiseks laia valikut teenuseid. Esiteks teostavad meie tehnikud tehnoülevaatust ja rikete diagnostikat.

Teostame järgmist tüüpi töid:

  • Arvutidiagnostika;
  • Hooldus;
  • Vedrustuse remont;
  • Mootori remont;
  • Rooliraami remont;
  • Turbiinide remont;
  • Autode kliimaseadmete remont;

Meie Audi autoteenindus Tallinnas ei ole ametlik teenindus, kuid garanteerime kvaliteetse teeninduse ja soodsama hinna. Meiega ühendust võttes saate oma autole igakülgse remondi ja täishoolduse võimalikult lühikese ajaga ja mõistliku hinnaga.

Remonditööde tüübid

Sõltuvalt teie Audi auto süsteemi kahjustuse astmest peate võib-olla asendama ainult konkreetse kulunud osa või tegema põhjalikuma ja pikema diagnoosi koos kogu mehhanismide täieliku väljavahetamisega.

Meie spetsialistid pakuvad järgmist tüüpi remonditöid:

  • Seadme remont, mis nõuab vähe aega ja seisneb kahjustatud seadmete eemaldamises ja asendamises;
  • Individuaalne remont, mille käigus osa eemaldatakse, kontrollitakse ja taastatakse ning seejärel paigaldatakse uuesti sõidukisse. See meetod võimaldab säilitada kõigi Audi autosüsteemide terviklikkust ilma varuosa vahetamata, vaid algse elemendi taastamisega.

Meie spetsialistid garanteerivad kvaliteetse töö, et teie auto saaks taas maanteedel ja maanteedel kiiresti ja usaldusväärselt liikuda!

Audi teeninduse eelised Tallinnas

Pöördudes meie autoteenindusse, saate:

  • Professionaalne teenindus kvalifitseeritud ja kogenud töötajatelt, kes on valmis lahendama mis tahes probleemi;
  • Lai valik varuosi usaldusväärsetelt tootjatelt Audi autodele;
  • Spetsiaalsete seadmete kasutamine, mis võimaldab kiiresti ja tõhusalt teha tööd elektroonika, mootorite, šassii ja muude süsteemide kallal;
  • Tehtud töödele garantii, mis kinnitab meie usaldust teenuste kvaliteedi vastu;
  • Klienditeenindus Teie autot oodates, et Teie autoteeninduses veedetud aeg oleks võimalikult mugav;
  • Isikupärastatud soodsad pakkumised, mida oleme valmis pakkuma igale kliendile, et muuta Teie auto hooldamine veelgi nauditavamaks.

Meie autoteenindus teenindab erinevat marki autosid ning oleme hästi kursis paljude automarkide omaduste ja varustusega. Meiega ühendust võttes võite olla kindel, et saate õigeaegse ja kvaliteetse abi.

Audi sõiduautode remondi maksumus Tallinnas

Läheneme igale ülesandele vastutustundlikult, lahendades nii väikseid kui suuri ja keerulisi probleeme. Töö maksumus sõltub selle keerukusest ja Audi varuosade maksumusest. Kõik osad ei ole alati laos olemas, aga kui mõnda detaili meie laos ei ole, toimetame selle kiiresti kohale ja vahetame välja.

Töö lõpliku maksumuse saate teada pärast meie spetsialistide poolt läbi viidud diagnostikat. Pakume kvaliteetseid teenuseid madalama hinnaga kui ametlikud edasimüüjad.

Iga juht unistab suure jõudlusega autost. Ostsite tipptasemel auto, nii et hoidke seda võimsana ja funktsionaalsena! Selles kehastas Audi asutaja ideed kaasaegsest kvaliteetsest autost, mis on paljudele kättesaadav. Tänu meie teenusele on teie Audi “raudhobuse” jaoks saadaval ka kvalifitseeritud hooldus.

Helistage meile või jätke päring veebisaidile. Võtame teiega ühendust ja vastame kõikidele teie küsimustele!

Planeeri oma kohtumine täna

Helista: +37255527985

Teie autode remondi ja hoolduse spetsialist

 

Aadress: Priisle tee 18, 13816 Tallinn

Tööaeg:
Esmaspäevast-reedeni: 09:00–18:00

Broneeri aeg

    Kohustuslikud väljad on tähistatud tärniga.

    Remondime kõiki Audi mudeleid: 100, 200, 80, 90, A1, A2, A3, A3 Sportback, A4, A4 Allroad, A5, A5 Sportback, A6, A6 Allroad, A7, A8, Allroad, Coupe, e-tron, e-tron Sportback, Q2, Q2L e-tron, Q3, Q5, Q7, Q8, R8, RS Q3, RS Q8, RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, S3, S4, S5, S6, S7, S8, SQ5, SQ7, SQ8, TT, TT RS.